Nieuw kantoorpand in Den Haag

Sedert 1 december 2016 is ons kantoor in Den Haag verhuisd van de Bazarstraat 3 naar de Oranjestraat 6.

De kantoorruimte in de Bazarstraat huurden wij van het Museum voor Communicatie, waar ons postadres ook was gevestigd. Aangezien het Museum voor Communicatie medio 2016 heeft aangekondigd het pand Bazarstraat 3 te willen verkopen, hebben wij gezocht naar een nieuwe geschikte locatie. Deze hebben wij gevonden in een prachtig kantoorpand uit 1875, waarvan wij de begane grond hebben gehuurd. De Oranjestraat is een verbindingsstraat tussen de Parkstraat en het Noordeinde. Wij beschikken over een eigen parkeergelegenheid achter het pand, dus als u met de auto komt is er gewoonlijk ruimte voor u (ingang Amaliastraat).

U bent ook in ons nieuwe Haagse kantoor van harte welkom en kunt daar alle service verwachten die u ook in de Bazarstraat kreeg.

Het adres luidt:

Van Dieten Postzegelveilingen B.V. kantoor Den Haag:
Contactpersoon: Peter Storm van Leeuwen
Oranjestraat 6
2514 JB  Den Haag
Telefoon 070 365 3817

GEEN KIJKDAGEN MEER IN DEN HAAG

Een enquête onder de aanwezigen op de kijkdag 26 september 2016 wees uit dat de meeste belangstellende kijkers eveneens komen kijken in Roermond.

Dat heeft ons doen besluiten geen kijkdagen in Den Haag meer te organiseren.

Wij vragen uw begrip voor deze genomen beslissing.

Mocht u absoluut niet in de gelegenheid zijn ons in Roermond te bezoeken, kunt u van een groot aantal kavels scans aanvragen.

Deze service bieden wij u geheel kosteloos aan.